CODE
Public Class Form1
Private Sub Tb1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Tb1.TextChanged
End Sub
Private Sub Bt1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt1.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt1.Text
End Sub
Private Sub Bt2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt2.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt2.Text
End Sub
Private Sub Bt3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt3.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt3.Text
End Sub
Private Sub Bt4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt4.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt4.Text
End Sub
Private Sub Bt5_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt5.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt5.Text
End Sub
Private Sub Bt6_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt6.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt6.Text
End Sub
Private Sub Bt7_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt7.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt7.Text
End Sub
Private Sub Bt8_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt8.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt8.Text
End Sub
Private Sub Bt9_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt9.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt9.Text
End Sub
Private Sub Bt0_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt0.Click
Tb1.Text = Tb1.Text & Bt0.Text
End Sub
Private Sub BtClear_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BtClear.Click
Tb1.Clear()
End Sub
Private Sub Btplus_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Btplus.Click
Dim Total1 As Integer
Total1 = Total1 + Val(Tb1.Text)
Tb1.Clear()
End Sub
Private Sub Btequal_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Btequal.Click
Dim Total2 As Integer
Dim Total1 As Integer
Total2 = Total1 + Val(Tb1.Text)
End Sub
Private Sub Btminus_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Btminus.Click
Dim Total1 As Integer
Total1 = Total1 + Val(Tb1.Text)
Tb1.Clear()
End Sub
End Class
Hello i just want to know what is the exact coding for the Button equal (Btequal)